Υπηρεσίες Microsites
GreekEnglish (United Kingdom)

Microsites

Microsites-Minisites

Ένα Microsite ή Minisite είναι μία ξεχωριστή ιστοσελίδα σε σχέση με την κύρια, που έχει δική της δομή, ανεξάρτητο URL και προσφέρει πιο εστιασμένη προώθηση για ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία, σε ένα ορισμένο κοινό.Είναι συχνά μία μέθοδος προώθησης από μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις .

Πάραυτα τα microsites έχουν κύρια χρήση σε κοινωνικά δίκτυα, με τη μορφή της "Social Landing Page". Πρόκειται για χώρο που διατίθεται από τα Δίκτυα Κοινωνικής Δικτύωσης ώστε να μπορείτε να διαφημίσετε την εταιρεία σας αλληλεπιδρώντας με τους πελάτες σας μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Το Facebook και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα συνεχίζουν να προσελκύουν όλο και περισσότερους χρήστες και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να επωφεληθούμε από αυτό.

Σχεδιάζουμε διαδραστικές σελίδες για το Facebook που επηρεάζουν την κίνηση της ιστοσελίδας σας και να σας βοηθάει να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο ακροατήριο. Επιπλέον, δημιουργούμε ένα πλήρως λεπτομερές κοινωνικό προφίλ για την εταιρεία σας, μέσα από το σχεδιασμό και τη διαχείριση των μεμονωμένων λογαριασμών σας στο Youtube, Blogspot ή Twitter. Αυτό επιτυγχάνεται καλύτερα αν μια πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική εφαρμόζεται και μια ομοιόμορφη σχεδιαστική γραμμή ακολουθείται μεταξύ των προφίλ που, με τη σειρά τους, βοηθά στην φήμη του brand name της εταιρείας σας.

 

 
Σχεδιαμός Επαγγελματικών Προφίλ
Διαχείριση Προφίλ
Ανανέωση Περιεχομένου
Ομοιόμορφος Σχεδιασμός
Minisite για το Facebook
Οργάνωση και Διαχείριση Social Campaigns
Gan Basic
Gan Basic
Gan Basic
Gan Basic
Gan Basic
Gan Basic
Οργάνωση Μόνο
Gan Pro
Gan Basic
Gan Basic
Gan Basic
Gan Basic
Gan Basic
Gan Basic