Υπηρεσίες Κατασκευή Ιστοσελίδων
GreekEnglish (United Kingdom)

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Είτε θέλετε μια απλή παρουσίαση της επιχείρησής σας ή μία πλήρως διαδραστική & δυναμική ιστοσελίδα, είμαστε οι άνθρωποι που μπορούμε να το κάνουμε να συμβεί. Το έργο σας είναι μια μοναδική πρόκληση για εμάς και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο διαδικτυακό τόπο στο χώρο της αγοράς σας. Αντιμετωπίζουμε πάντα κάθε πελάτη ως ξεχωριστό άτομο, επειδή αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες που υπερβαίνουν τα συνηθισμένα. Η δημιουργία μίας ιστοσελίδας είναι μια επένδυση που μπορεί να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας σε ένα ολοκαίνουργιο κοινό, εκμεταλλευόμενοι τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο.

Προσφέρουμε σε εσάς και την επιχείρησή σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σχεδίασης ιστοσελίδων, είμαστε πάντα δίπλα σας και έχουμε ως στόχο την ανάπτυξη τόσο των προσωπικών όσο των επαγγελματικών σας σχέσεων.

Όλα μας τα έργα έχουν:

Αισθητική-Κατασκευή Ιστοσελίδων

 • Ευχρηστία
 • Πλούσιες Διασυνδέσεις
 • Βελτιστοποιημένη Σχεδίαση βάση Google
 • Βελτιστοποιημένη σχεδίαση (Χωρίς Πίνακες)
 • Πλήρης συμβατότητα με τους πιο διαδεδομένους φυλλομετρητές (IE 7 +, Firefox, Opera, Safari, Google Chrome)
 • Multi-Platform Σχεδίαση (κινητά τηλέφωνα, tablets)

Η γνώση μας πηγάζει μέσω του συνεχούς μας ενδιαφέροντος για τις νέες τεχνολογίες και τις καινοτομίες στη βιομηχανία του Διαδικτύου. Επίσης, προσπαθούμε να δώσουμε τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας μέσα από το blog μας. Είναι ένας από τους τρόπους να επικοινωνούμε με τους επισκέπτες μας και να τους βοηθήσουμε να κάνουν καλύτερες αποφάσεις για τις διαδικτυακές προσπάθειές τους. Κάθε άρθρο μας επικεντρώνεται σε κοινά προβλήματα ή ερωτήσεις, αλλά κυρίως σε τρόπους αντιμετώπισής τους.

 
Μοναδική Σχεδίαση
Div-Based Σχεδίαση
Πλήρη Συμβατότητα με Browsers
Domain Names (μέχρι 5)
Hosting
Google Analytics Αναφορές
SEO
Email Λογαριασμοί
Special Web Development
Καλύτερο για εταιρείες που θέλουν..
Gan Basic Design
Gan Basic Design
Gan Basic Design
Gan Basic Design
Gan Basic Design
1 χρόνος
Gan Basic Design
Gan Basic SEO
3
Gan Basic Design
απλή εταιρική παρουσίαση
Gan Extended Design
Gan Extended Design
Gan Extended Design
Gan Extended Design
Gan Extended Design
2 χρόνια
Gan Extended Design
-30% στο GAN PRO SEO
Απεριόριστοι
Gan Extended Design
πλήρη εταιρική παρουσίαση

 

Στη Gan Web, φροντίζουμε για την ικανοποίησή σας και αυτό είναι η κύρια προτεραιότητά μας. Προσπαθούμε να συλλέξουμε όσες περισσότερες λεπτομέρειες και παρατηρήσεις από εσάς για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας την ευκαιρία να σας προσφέρουμε μια εμπειρία στο Διαδίκτυο που θα ανεβάσει την επιχείρησή σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθούμε:

Consulting

 • Επικοινωνία με σας, συλλέγουμε τις ιδέες σας και να τις οργανώνουμε
 • Σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας
 • Παρουσίαση του έργου
 • Εκδόσεις, αν χρειαστεί
 • Αποδοχή .....
 • Η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη!

Τώρα έχουμε ένα νέο χαρακτηριστικό, με τον Υπολογισμό Κόστους Ιστοσελίδας μπορείτε να ελέγξετε τον προϋπολογισμό της ιστοσελίδας σας.

Επίσης, μπορείτε να περιηγηθείτε ανάμεσα στα έργα που μας εμπιστεύθηκαν έτσι ώστε να διαμορφώσετε μια ολοκληρωμένη άποψη για την Gan Web και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε..