Υπηρεσίες Ηλεκτρονικό Εμπόριο
GreekEnglish (United Kingdom)

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας αυτή την εποχή είναι μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ένα προσιτό μέσο για την προσέλκυση νέων πελατών και την επέκταση των πωλήσεων σας.

eShop = Επισκεψιμότητα → Πωλήσεις → Ανάπτυξη

Οι online αγορές σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και μπορεί να τους δώσει την αίσθηση του επαγγελματισμού από την πλευρά σας. Δείχνει την αφοσίωση σας σε αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Τα καλύτερα πλεονεκτήματα ενός eshop είναι τα εξής:

online-shopping

 • Χτίζει την εμπιστοσύνη πελατών
 • Είναι ένας νέος τρόπος προώθησης προϊόντων και διαφήμισης
 • Πωλήσεις χωρίς γεωγραφικά όρια
 • Κάνει την εταιρεία σας να φαίνεται μεγαλύτερη

Τώρα είναι δυνατόν να προσελκύσετε νέους πελάτες κάθε μέρα ακριβώς όπως αν είχατε ένα κατάστημα στο καλύτερο σημείο. Επίσης, έχετε λιγότερο κόστος, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημά σας και στη συνέχεια μπορείτε να αυξήσετε την διαφήμιση και την προώθηση της εταιρείας σας. Επιπλέον, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε να δημιουργήσουμε διαδικτυακές καμπάνιες διαφήμισης σε μέσα όπως το Google και το Facebook.

Τα πακέτα μας είναι φτιαγμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και σίγουρα υπάρχει αυτό που ταιριάζει απόλυτα σε σας και την επιχείρηση σας.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου με Joomla / Virtuemart με μοναδικό σχεδιασμό και σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Όλα τα Ηλεκτρονικά μας καταστήματα υποστηρίζουν όλες τις μεθόδους πληρωμής, είναι πλήρως βελτιστοποιημένα για το Google, με πλήρη στατιστικά σχετικά με την κίνηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Έχουμε πολύχρονη πείρα στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε όλες σας τις ανησυχίες και να παράγουμε μια λύση που θα κάνει τις πωλήσεις σας να αυξηθούν.

Να θυμάστε, σας παρέχουμε λύσεις για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα:

 • Φιλικό προς το χρήστη
 • Εύκολο τρόπο ολοκλήρωσης Παραγγελίας και Σύστημα Διαχείρισης Πωλήσεων
 • Ενσωμάτωση με όλες τους τρόπους πληρωμής ή offline υποστήριξη πληρωμής
 • 24 / 7 υποστήριξη
 • Διαφήμιση μέσω καλαίσθητα NewsLetter
 • Κουπόνια και Υπηρεσίες Εκπτώσεων
 • Δυνατότητα B2B

Τώρα με τον Υπολογισμό Κόστους Ιστοσελίδας μπορείτε να κάνετε μια πρόβλεψη του προϋπολογισμού για το καινούργιο σας eShop.

Η υποστήριξή μας δεν σταματά εδώ, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε ή να χρησιμοποιήσετε το Live Chat και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Εξακολουθείτε να θέλετε κάτι περισσότερο; Αναλαμβάνουμε την προώθηση του καταστήματός σας στο Facebook, Twitter, YouTube κ.λπ. με το σχεδιασμό και τη διαχείριση όλων των λογαριασμών σας και των Landing Pages. Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε ολοκληρωμένες καμπάνιες προώθησης στο Google και το Facebook έπειτα από έρευνα για τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά και να κάνουμε το κατάστημά σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.